nb1.hu

Újpest-MTK: Vignjevics az agresszivitást hiányolta – reakciók

Horváth és Németh szerint a szerencse is kellett a győzelemhez.

A NB I hetedik fordulójának szombat esti fővárosi rangadóján az MTK 2-0-ra nyert az Újpest otthonában. A hazaiak szerb vezetőedzője nem volt elégedett a hozzáállással, Horváth Dávid tervét átírták a sérülések, ami jól sült el. A második gól szerzője, Németh Krisztián örül, hogy ismét kapott gól nélkül lehozták a mérkőzést.

 

Nebojsa Vignjevics: „Gratulálok az MTK-nak, könnyű három pontot szereztek. Ez annak köszönhető, hogy a mérkőzés elejétől kezdve nem voltunk elég agresszívak, elég energikusak. Az MTK vezetőgólja után nem találtuk a játékunkat az első félidőben. A második játékrészben hiába alakítottunk ki rengeteg helyzetet, nem lehet mindig gólhátrányból fordítani. Legközelebb jobban oda kell tennünk magunkat már a meccs elején. Nem volt meg az összhang a játékosok között, csak egyéni teljesítményekkel nem lehet mérkőzést nyerni.”

Horváth Dávid: „Szerencse is kellett a mai értékes győzelemhez, egy nagyon erős ellenfél ellen. Az volt a legfontosabb, hogy a sorban jövő problémákat megoldjuk ezen a mérkőzésen. A kényszerű cserék átírták a tervet, ennek a következménye volt a második félidei passzívabb játék, de a csapatot nem nagyon zavarta meg”

Németh Krisztián: „Néha meg kell ezért harcolni. Előtte kihagytam két helyzetet, de úgy voltam vele, hogy csinálni kell tovább, bíztam benne, hogy lesz még egy lehetőségem. Nyilván szerencsés gólt rúgtam, de örülök, hogy megrúgtuk a másodikat. A második félidőben nagy területeket hagytunk az Újpestnek és nem szereztünk annyi labdát elől ahhoz, hogy a védőinket ne helyezzük ekkora nyomás alá. Voltak helyzetei az ellenfélnek, de nagyot ment az egész csapat”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC