nb1.hu

Újpest-Kisvárda: Vignjevics szerint labdarúgói szeretik a meccs végi drámát – reakciók

Gerliczki szerint nem mindegy, hogy hol lépnek pályára.

Az Újpest hazai pályán 3-2-re legyőzte a Kisvárdát a 6. forduló nyitómérkőzésén. A találkozót követően nyilatkoztak a vezetőedzők. 

Nebojsa Vignjevics (Újpest): Nagyszerű a hangulat most Újpesten, ez köszönhető a szurkolóknak is, akikkel közösen újabb sikert értünk el. Azt hiszem, meg kell tanulnuk a vezetés tudatában jobban reagálni és jobban játszani. Sok lehetőségünk volt, sok szabad területünk adódott, de ezeket nem használtuk ki megfelelően. Könnyebben is lezárhattuk volna a meccset, de úgy látszik, a játékosok szeretnek egy kis drámát hozni a pályára, de én nyilván jobban kedvelem, ha nyugisabbak a mérkőzések. Van még hova fejlődni. A Kisvárda jó csapat, ha hullámvölgyben is vannak, akkor is komolyan kell venni őket. Minden egyes győzelem fontos az NB I-ben, ehhez pedig gratulálok a csapatomnak. (M4Sport)

Gerliczki Máté (Kisvárda): Arra törekedtünk, hogy jól kezdjük a mérkőzést, szervezettek legyünk. Ez így is történt végre, sikerült nekünk rúgni az első gólt. Uraltuk a mérkőzést olyan szempontból, hogy nem voltak gondjaink, de a hiba visszahozta az Újpestet, amitől belelkesedtek. A félidő után megint rosszul kezdtük a mérkőzést, de ezután visszatudtunk, jönni, majd megint egy hiba, ami után a harmadik gólnál már eldőlt a mérkőzés. Nyomasztó a helyzet, de ezeknek a mérkőzéseknek lesznek visszavágói, és akkor a csapat folyamatosan otthon fog játszani. Nekünk egyáltalán nem mindegy, hogy a Kisvárda otthon játssza a mérkőzéseit, vagy Debrecenben, Diósgyőrben vagy Újpesten. Kisvárdán teljesen más mérkőzések lesznek, ez ezer százalék. (M4Sport)

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC