nb1.hu

Újpest: ketten is szerződést hosszabbítottak

Eldőlt Croizet és Pauljevic sorsa.

Az Újpest a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Yohan Croizet és Branko Pauljevic is meghosszabbította a szerződését:

„Croizet és Pauljevic is hosszabbított

Yohan Croizet 2021-ben érkezett klubunkhoz, tavasszal rögtön magasba emelhette a Magyar Kupa serlegét. A francia támadó 45 tétmérkőzésen nyolcszor vette be az ellenfelek kapuját és kilencszer készített elő társainak.

A 30 éves futballista a 2022/23-as szezonban sérülés miatt még nem lépett pályára, de jó úton halad a visszatérés felé, a héten pedig aláírta a hosszabbításáról szóló szerződését.

Branko Pauljevic csakugyan kibővítette itt tartózkodását. A jobbhátvéd 2017 óta erősíti a lila-fehéreket, azóta 191 mérkőzésen lépett pályára, 8 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. Jelenlegi fiatal keretünkben a szerb a maga mindössze 33 évével a legidősebb játékos.

Branko 2018-ban és 2021-ben is Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett Újpesten” – olvasható a lila-fehér csapat közleményében.

Pauljevic a mostani idényben 15 NB I-es bajnokin jutott szóhoz, egyetlen gólját a MOL Fehérvár otthonában szerezte október 10-én, ezzel a találattal nyertek az újpestiek 1-0-ra:

Croizet a sérülése miatt ebben a szezonban még nem játszhatott az NB I-ben, az előző idényben 27 élvonalbeli találkozón hat gólig jutott.

A 10. helyen telelő Újpest vasárnap a Honvédot fogadja a bajnokságban, a találkozó 15.30-kor kezdődik.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek