nb1.hu

Újpest-Kecskemét: elfogadták az újpestiek a kecskemétiek kérését

Nagy hangulat várható a lila rangadón.

 

Újabb vendégszektorokat nyit meg az Újpest a Kecskemét elleni bajnokira – jelezték honlapjukon a kecskemétiek csütörtökön.

Íme, a KTE közleménye:

„Szerdán már sejthető volt, hogy a vasárnapi, Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésre meg fog telni az előzetesen megnyitott C1-es vendégszektor a Szusza Ferenc Stadionban. Az Újpest FC maximálisan partnerként állt kérésünkhöz, hogy további szektorok kerüljenek megnyitásra, így újabb 435 jegy megvásárlására van lehetősége drukkereinknek, ezt ezúton is köszönjük a hazai klubnak.

A jegyértékesítés továbbra is a jegymester.hu oldalon zajlik majd, a rendező klub emellett arra kéri szurkolóinkat, hogy aki a C1-es szektorba vásárolt jegyet már, az is a C2-es szektoron keresztül lépjen majd be a stadionba, ide lehet további belépőket is venni. Amennyiben nem fogynak el a belépők online, úgy a helyszínen is lesz még lehetőség venni. Érdemes azonban továbbra is elővételben vásárolni, ugyanis így sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni a belépőkhöz.

A kapukat 14:30-kor, a pénztárakat 16:00-kor nyitják ki, bankkártyával is lehet jegyet venni. Az elővételes jegykedvezmény a mérkőzést megelőző napig él, a mérkőzés napján már online is csak emelt áron lehet belépőt venni. A vendég szektor a IV-es kapun keresztül közelíthető meg. Külön vendég parkoló nem áll rendelkezésre, így a környékben tudnak helyet keresni drukkereink, ha autóval érkeznek.

Jegyárak:

Elővétel: 1200 forint (online) és 1500 (helyszínen)

Meccs napján (online és a helyszínen): 3000 forint

3 éves kor alatt: 5 forint”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC