nb1.hu

Újpest: döntöttek Vignjevic jövőjéről

Pozitív a mérlege visszatérése óta a szerb szakembernek. 

Az NB I 7. helyén álló Újpest hivatalos oldalán jelentette be, hogy új szerződést kötött Nebojsa Vignjevic vezetőedzővel. A döntés értelmében a következő szezonban is a szerb szakember irányítja a lila-fehéreket. 

 

ÍME, AZ ÚJPEST BEJELENTÉSE:

“A szerb szakember új szerződést kötött klubunkkal

Nebojsa Vignjevic március 23-án tért vissza Újpestre, azóta 8 bajnokin 4 győzelmet 2 döntetlent és 2 vereséget ért el csapatunkkal. A remek szereplésnek köszönhetően nemcsak a bennmaradást sikerült bebiztosítani, hanem akár a hatodik helyen is végezhetünk a bajnokságban.

Vezetőedzőnk csütörtökön új szerződést írt alá klubunkkal, így a következő szezont biztosan vele kezdi meg a csapatunk. Az 55 éves szerb szakember 2013 októbere és 2020 júniusa között már irányította együttesünket, ez idő alatt 258 mérkőzésen ült a kispadon, 107 győzelem mellett, 75 döntetlent és 76 vereséget tudott felmutatni.

Vignjevic közel hétéves IV. kerületi karrierje alatt kétszer is Magyar Kupa-győzelemig vezette a csapatot (2014, 2018), 2014-ben magyar Szuperkupát, 2018-ban bajnoki bronzérmet is szerzett.”

 

Az utolsó, 33. fordulóban az Újpest a Loki vendége lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC