nb1.hu

Újabb távozó mellett szerződéshosszabbítást is bejelentett a Vasas

Zajlanak az események az angyalföldi klubnál.

Az utolsó fordulót rendezik meg az NB I-ben a hétvégén: a Vasas szombaton a MOL Fehérvár csapatát fogadja. Az már korábban eldőlt, hogy az angyalföldi együttes búcsúzik az élvonaltól.

A jelek szerint jelentősen átalakul a Vasas kerete a következő idényre. A klub csütörtökön bejelentette Dombó Dávid, Balogh Norbert és Silye Erik távozását.

A Vasas a hivatalos oldalán ezúttal Feczesin Róbert búcsújáról számolt be:

„Feczesin Róbert 2020 januárjában érkezett klubunkhoz. A 37 éves támadó az azóta eltelt három és fél év során összesen 88 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken 39 találatot szerzett. A kétszeres házi gólkirály csapatunk egyik fontos alapembere volt, meghatározó szerepet töltött be a ‪2021-22‬-es, élvonalba való feljutásban is.

Feczesin Róbert szerződése lejár, a Vasas Futball Clubban nyújtott teljesítményét köszönjük, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!” – olvasható a közleményben.

Ihrig-Farkas Sebestyén sorsa is eldőlt: a 29 éves játékos meghosszabbította a szerződését:

„Ihrig-Farkas Sebestyén 2022. január 30-án érkezett Budafokról. A 29 esztendős játékos akkor másfél évre írt alá, mely szerződése nyáron lejár. Labdarúgónk az elmúlt másfél év alatt összesen 32 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken 6 gólt szerzett.

Ihrig-Farkas Sebestyénnel klubunk szerződést hosszabbított, a játékos további 1 évig Angyalföldön fog szerepelni” – szerepel a kommünikében.

FRISSÍTÉS:

11.08:

Pátkai Máté is távozik, további részletek ebben a cikkben.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek