nb1.hu

Ugyanazt a problémát látta Kuttor és Moniz – reakciók

A mezőkövesdi edző szerint értékes ponttal gazdagodtak.

Az NB I vasárnapi játéknapja a ZTE-Mezőkövesd mérkőzéssel indult. A találkozó nem hozott gólt, a csapatok így egy-egy ponttal gazdagodtak. Az összecsapás után Ricardo Moniz és Kuttor Attila is azt emelte ki, hogy az utolsó passzokban hibáztak a játékosaik.

Ricardo Moniz: „Az idegesség volt a jellemző a játékkezdetre, egy 4-2-2-2-es felállással próbálkoztunk, főleg a helyzetek hiányoztak a játékunkból, nem voltak kidolgozott, konkrét helyzetek, mindig hiányoztt az utolsó, befejező érintés. Egy igazi veszély volt a játékban, amikor valahol egy rossz passz alakult ki. Az ellenfél pedig az egész mérkőzés alatt arra várt, hogy hibát vétsünk, amit ki tudnának használni. A második félidőben pedig tulajdonképpen csak mi játszottunk, és nem nagyon adtunk lehetőséget az ellenfélnek, azonban ők beálltak védekezésre és leblokkoltak minket teljesen. Amin igazán dolgoznunk kell, az a kreativitás a támadósorban.”

Kuttor Attila: „Mindig elakadtak az utolsó passzok, emiatt nem adódott előttünk több lehetőség. Lehet, hogy fura lesz, amit mondok, de kioltotta egymást a két csapat. A zalaegerszegiek és mi is próbáltunk visszatámadni, emiatt egy kemény, harcos meccs alakult ki. Volt, amikor az ellenfél volt fölényben, de akadt olyan peridós, amikor pedig mi. Küzdelmes meccsen értékes pontot szereztünk.”

ZTE FC-Mezőkövesd Zsóry FC 0-0
Zalaegerszeg, v.: Zierkelbach
sárga lap: Szendrei (14.), Németh D. (16.), Huszti (57.), Mim (68.), illetve Besirovic (54.), Lukic (71.),
ZTE FC: Demjén – Huszti, Szafronov, Gergényi, Csóka – Tajti, Sankovic – Ubochioma (Manzinga, 85.), Szendrei (Mim, a szünetben), Németh D. (Szalay, a szünetben) – Ikoba
Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Kállai, Beriasvili, Lukic, Filip (Bobál G., 90.) – Karnyicki, Nagy G. (Brtan, a szünetben), Cseri (Da. Babunski, 79.) – Molnár G. (Vajda, 85.), Drazic, Besirovic

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC