nb1.hu

Ugrait NB I-es klubok is hívták, nyártól futballozhat újra

A törökországi kalandjairól is beszélt.

Ugrai Rolandot Finnországban megműtötték, Turkuban lesz a rehabilitációja, és jelenleg klub nélkül készül a nyári visszatérésre. Több NB I-es csapat is kereste, és bár egyelőre nem tudja, hol fogja folytatni, 30 évesen még nagy tervei vannak. Az ötszörös válogatott csatár büszke arra, hogy a Fradiban is futballozott, és elmesélte, később miért fordult Shane Tusuphoz.

„Személyesen Illés Béla jött el hozzánk Békéscsabára, egy vacsorára” – emlékezett vissza az NB1.hu-nak adott 1az1-interjújában Ugrai Roland arra az időszakra, amikor pályafutása elején a Haladás leigazolta a Viharsarokból.

Több magyar klubban is megfordult, mindenhol ért el sikereket, de egy csapatot kiemelt a sok közül.

„Nagyon-nagyon büszke vagyok arra, hogy tudtam a Ferencvárosban játszani. Talán azt gondolom, hogy egy kicsit korán jött ez a lehetőség” – nyilatkozta Ugrai, aki legutóbb a török Pendikspor csapatában szerepelt.

„Egy éve éreztem először a fájdalmat, még Debrecenben” – mesélt a sérüléséről, amely nagyon rosszkor jött a számára, de öröm az ürömben, hogy több időt tölthetett így a családjával. „Amíg nem válik valaki apává vagy szülővé, addig fel sem tudja fogni, hogy milyen érzés. Tényleg minden pillanatban a gyerekkel akarok lenni.”

Az interjúban arról is beszélt, gondol-e még arra, hogy meglegyen a hatodik válogatott meccse és a második gólja. De a törökországi kalandjairól is mesélt, például arról, amikor csatár létére védekező középpályásként vetették be.

A teljes interjú itt tekinthető meg:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC