nb1.hu

U19-es válogatott: eredményes főpróba Észtország ellen – reakció

Márciusban jön az elitkör. 

Az magyar U19-es válogatott 2-1-re legyőzte Észtországot a spanyolországi edzőtáborban. Szélesi Zoltán együttese a márciusi elitkörre készül. 

 

ÍME, AZ MLSZ BESZÁMOLÓJA: 

“A héten Spanyolországban edzőtáborozó U19-es válogatottunk két nap alatt másodjára csapott össze Észtországgal. A keddi 0-0-t követően a mieink a második mérkőzésen 2-1-re múlták felül az észt válogatottat.

A találkozón Jurek Gábor révén a mieink szerezték meg a vezetést a 11. percben, hat perccel később azonban ellenfelünk egyenlített. A szünetben hármat is cserélt Szélesi Zoltán szövetségi edző, a cserejátékosok egyike, Rideg Bálint A 48. percben megszerezte csapatunk második gólját, amelyre az észtek már nem tudtak válaszolni, így csapatunk 2-1-es győzelmet aratott a márciusi elitkör előtti utolsó mérkőzésén.

“A játékosaim kezdik átérezni, hogy csak kellő akarattal lehet mérkőzéseket nyerni, a mai találkozó második félidejében már egyértelműen látszottak azok a jelek, amelyek erre engedtek következtetni. A szünetben eszközölt cserék és a mentalitásbeli váltás hozta meg a sikert a mai nap, de még sokat kell dolgoznunk azért, hogy készen álljunk az elitkörre – értékelte a látottakat Szélesi Zoltán.”

 

Felkészülési mérkőzés, U19

Olíva Nova, Spanyolország

Észtország-Magyarország 1-2 (1-1)

Magyarország:

Dala Martin – Nagy-Kolozsvári Dániel, Yaakobishvili Antal, Babós Levente – Papp Áron (Deákovits Richárd, 46.), Kiss Norbert (Földi Dominik, 46.), Kocsis Dominik (Daniel Ozzano, 66.), Bakti Balázs (Rideg Bálint, 46.), Molnár Adin (Tóth Tamás Vid, 68.) – Kállai Zalán, Jurek Gábor

Gólszerzők:

Jurek Gábor (11.), Rideg Bálint (48.)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek