nb1.hu

„Tudjuk, hogy mit akarunk és azt hogy csináljuk” – a Honvéd edzője a jövőbe tekint

Pinezits Máté értékelte a Budafok elleni mérkőzést.

Ismét döntetlent játszott a Budapest Honvéd, ezúttal a Budafoki MTE vitt haza egy pontot a kispestiek otthonából. A mérkőzésen kétszer is vezettek a hazaiak, de a hosszabbítás utolsó perceiben sikerült egyenlítenie Erős Gábor csapatának. Pinezits Máté csalódott az újabb sérülések és az eredmény miatt, mert kis szerencsével bebiztosíthatták volna a győzelmet.

„Az élet alaposan próbára tesz minket, nekünk pedig bele kell ebbe állni és bírni a próbát. 1-1-nél és 2-1-nél megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy ezt a mérkőzést nyugodtabb mederbe tereljük, nem tettük meg. Az is nehezítette a dolgunkat, hogy Kerezsi Zalánt és Kocsis Dominikot is sérülés miatt kellett lecserélnünk. Egy ilyen, formálódó közösség esetén jó próbatétel, hogy miként reagálunk ezekre a szituációkra és a mérkőzés közben ezekre jól reagáltunk. Akár a két gólt, akár a kialakított helyzeteket nézem, jól mutatta, hogy mit akarunk és azt hogy csináljuk, de a másik része a már említett próbatétel. Együtt hibázunk, együtt javítjuk ki, és muszáj kiállnunk ezt a próbát.“ (honvedfc.hu)

A budafokiak vezetőedzője, Erős Gábor a pontszerzés után a játékosait méltatta.

„Remek mérkőzés volt, a két szurkolótábor fantasztikus hangulatot teremtett. Nagyon örülünk, hogy a végén sikerült kiegyenlíteni, büszke vagyok a játékosaimra. 2-1-es hazai vezetésnél a Honvédnak meccslabdája volt, kihagyta a helyzetet, de ilyen a futball, nekünk sikerült a végén gólt szereznünk. Sajnos Kovács Dávidnak a bokája súlyosan megsérült, a pontos diagnózis pénteken derül ki.” (budafok1912.hu)

A kispestiek kilenc fordulót követően a 9. helyen állnak a tabellán, hét ponttal lemaradva az éllovas Győr mögött, a Budafok maradt az 5. pozícióban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC