nb1.hu

Tatabánya-BVSC: hétszeres magyar válogatott védő döntött

Mégis elégedett a hazaiak szakvezetője.

A szerdai hőség ellenére az Opus Tigáz Tatabánya csapata jó mérkőzést játszott a BVSC-Zugló ellen. Bár a meccs végeredménye már az 5. percben eldőlt, amikor Paulo Vinicius, hétszeres magyar válogatott labdarúgó, egy jobb oldalról érkező beadást fejelve szerzett gólt. A mérkőzés mégis tartogatott izgalmakat.

A Tatabánya játékosai a klub Facebook-oldalának a tájékoztatása szerint mérkőzés nagy részében irányították a játékot, azonban a helyzetek végén nem sikerült gólt szerezniük, így a végeredmény 0-1 maradt. A találkozó során a Bányász csapata mindkét félidőben külön sorral állt fel, így több játékos is lehetőséget kapott a bizonyításra.

A mérkőzés után Gyürki Gergely, a Tatabánya vezetőedzője elégedetten értékelt.

„Először is gratulálok mindkét csapat játékosainak. A rekord hőség ellenére sikerült egy egészen értékelhető mérkőzést játszani, amely számunkra hatalmas tanulsággal szolgált. A mezőnyjátékot nézve domináltuk a mérkőzést, labdabirtoklási fölényben voltunk, néha tetszetősen is játszottunk, viszont az én mércém szerint kevésbé célirányosan. Az egész mérkőzés során kicsit fajsúlyosabbnak és rutinosabbnak éreztem az ellenfelet, amit a mérkőzést eldöntő kulcsjátékhelyzet is bizonyít.

Az új játékosok érkezése jó hatással van a csapatdinamikára, már most látom, hogy nagy harc lesz a kezdőcsapatba kerülésért. A hét további része a csúcsterhelés jegyében fog telni, hogy azt követően a formába hozás és az osztályra jellemző kulcs játékelemek folyamatos gyakorlása következzen.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC