nb1.hu

Sztankovics szerint változtatniuk kell, gólszerzőjét kritizálta Hornyák Zsolt

Mint arról beszámoltunk, az NB I 14. fordulójának vasárnapi rangadóján a Puskás Akadémia és a Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott egymással.

Egy év után először szerzett pontot az FTC a Puskás Akadémia ellen

A lefújás után a két vezetőedző értékelt.

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia):Az első félidővel nem voltam elégedett, az egy ponttal igen, mert igazságos. Ha a végén kicsit több szerencsénk lett volna, akkor egy szerencsés győzelemről beszélnénk, de elégedettnek kell lennünk, mert az első félidőben nem úgy játszottunk ahogy elképzeltük. Csak az első gól után kezdtünk el játszani, hagytuk a Fradit kibontakozni. A második félidőben átszerveztük a csapatot, több lepattanó labdát tudtunk szerezni, és ez is hozta, hogy ki tudtunk egyenlíteni. Colleyt nézve: ilyenek a csatárok, kiszámíthatatlanok, mint ő maga is. Gólt szerzett, de többet vártam tőle, több játék van benne. A Fradi védői jól lefogták, megelőzték. Az volt a tervünk, hogy a végén rágyorsítunk, ez érezhető volt, gyorsabbak voltunk előre, mint a Fradi. Az én csapatomon jobban lehetett érezni, hogy megnyerjük a meccset, a Fradin nem éreztem igazán, hogy veszélyt jelentene a kapura.”

Dejan Sztankovics (Ferencváros):Nehéz 90 percig fenntartani ezt a magas intenzitást, az első félidőben uraltuk a találkozót, a szünetben nem is tudtam sok mindent mondani a srácoknak. A második félidő elején vesztettünk pár második labdát, és egy ilyenből kaptuk a gólunkat is, ma két pontot elveszítettünk. Az elmúlt meccseken szerencsétlen módon vesztettünk pontokat, a jövőre nézve változtatni kell a mentalitásunkon, harapósabbnak kell lenni a kapu előtt. Nekünk az utolsó harmadban erősebbnek kell lennünk, 1-0 után le kell tudni zárni a meccset. Jobban el kell hinnünk, hogy a kapura lövések gólra is válthatóak. Besics nem áll még száz százalékosan fizikailag készen a visszatérésre.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC