nb1.hu

Szabó Zsolt: Olyanokért jött a sárga, hogy csak néztem

Nem kertelt a korábbi játékvezető a balhés bajnokival kapcsolatban.

“A 20. perc környékén, amikor asszem a negyedik sárgát osztotta ki Bognár Tamás, úgy, hogy volt talán hat fault a mérkőzésen, akkor mondtam, hogy hát, itt valami nagyon el van mérve” – mondta Szabó Zsolt az NB1.hu talkshow-jában a Hétközi fordulóban, a DVSC-Puskás Akadémia mérkőzésen történtekről. A korábbi játékvezető maga is kint volt a találkozón. 

“Olyanokért jött a sárga, hogy néztem, hogy jól van, és mi lesz, ha itt lesz egy komolyabb összecsapás a mérkőzésen? A játékvezető a saját csapdájába esett, mert apró dolgokért szórta a sárga lapokat, és amikor be kellett volna lépni játékvezetőként a meccsbe, akkor már nem merte adott esetben a második sárgát elővenni, mert érezte azt, hogy ha a 30. percben már a nyolcadik sárgánál tartunk, akkor itt előbb-utóbb problémák lesznek.”

“A meccs menedzselése – játékvezetői szemmel – borzasztó volt – mondta Szabó Zsolt, aki hozzátette, hogy ez a meccs is megmutatta, hogy jó, hogy van videóbíró, mert szabad szemmel nehéz lett volna jól megítélni azt a szituációt, amikor Bognár 11-est ítélt Varga Kevin javára. A mérkőzés játékvezetője a VAR-nak köszönhetően visszavonta azt az ítéletét, helyesen.

 

A teljes adás itt tekinthető meg: 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC