nb1.hu

Súlyosan megsérült a Kisvárda játékosa

Az őszi szezonban már a harmadik Kisvárda-játékos sérült meg mérkőzésen olyan komolyan, hogy műtéti beavatkozást igényelt: Milos Szpaszics (pilisi kupameccs, bokatörés) és Jasmin Mesanovic (Mezőkövesd ellen bajnoki, vállszalagszakadás) után szombaton, az MTK ellen Bohdan Melnik dőlt ki a sorból – jelezte a klub honlapja.

A 153. NB I-es mérkőzését játszó középpályást a meccs hajrájában sarokkal megrúgta a mellette elfutó korábbi csapattárs, Hej Viktor a tizenhatos előterében. A kisvardafc.hu beszámolója szerint a szándékosságot nem lehet feltételezni, de tény, hogy Melnik olyan komoly sérülést szenvedett ennek következtében a lágyéka környékén, hogy műtéti beavatkozásra szorult, amit a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház urológiai osztályán kedden kora este végeztek el.

Ez a kép nem perdöntő, de ha itt történt a játékos sérülése, akkor látható, hogy nem a kék mezben látható Hej Viktor okozta azt, hanem saját társa, természetesen akaratán kívül.

Forrás: m4sport.hu

Melnik – aki öt sárga lapja miatt a hétvégén nem játszhatott volna – az őszi szezonban már nem léphet pályára, még nem tudni, a teljes felépülése mennyi időt vesz igénybe.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC