nb1.hu

Súlyos sérülés: Lipcsei kiakadt a játékvezetőre – reakció

Sosem hallott még ilyet.

Az NB II előző fordulójában a Soroksár 2-0-ra kikapott az Ajka otthonában. Az ajkaiak Zsolnai góljával a 13. percben megszerezték a vezetést, a végeredményt pedig Doncsecz állította be a 63. minutumban.

A meccsen a soroksáriak játékosa, Ikonomu Konsztantinosz az első félidő végén súlyos sérülést szedett össze. A kórházi vizsgálatok során kiderült, hogy a futballistának eltört a járomcsontja.

Az esetről Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője ezt nyilatkozta:

A játékvezető óriásit hibázott. Nem ezért kaptunk ki, ezt aláírom, de ilyet a pályafutásom során nem hallottam, hogy van egy ilyen sérülés, egy könyöklés, a srácnak behorpad az arca, elviszi a mentő CT-vizsgálatra, a félidőben a játékvezető pedig azt mondja, hogy ő fejelt bele az ellenfél vállába. Én ezt nem tudom elfogadni. Futballoztam eleget, profi pályafutásom során nem hallottam ilyen butaságot, hogy a játékos belefejeljen az ellenfél vállába és behorpadjon a feje. Ilyen nincs” – idézi az nso.hu Lipcseit.

A Soroksár jelenleg a 11. helyen áll a tabellán. A csapat a hétvégén a Pécs együttesét fogadja.

LABDARÚGÓ NB II
29. FORDULÓ
FC AJKA–SOROKSÁR SC 2-0 (1–0)
Ajka, Városi Sportcentrum, 500 néző. Vezette: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Kulman Tamás)
AJKA: Horváth D. – Szűcs K., Tar, Kenderes, Csemer (Présinger, 74.) – Tajthy, Csizmadia Z. – Sejben (Gaál, 63.), Zsolnai (Rabatin, 63.), Doncsecz (Gyuris, 63.) – Szarka (Dragóner, 79.). Vezetőedző: Jeney Gyula
SOROKSÁR: Kovács M. – Ternován (Sipos Z., 59.), Kékesi, Ikonomu (Lipcsei K., 40.), Vincze Á. – Hudák (Varga S., 76.), Köböl (Redzic, 59.) – Nagy O., Vass Á., Hajdú R. (Lovrencsics B., a szünetben) – Halmai. Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Zsolnai (13.), Doncsecz (63.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC