nb1.hu

Sejtelmes bejegyzés: klubot vált Kerkez Milos?

Több kérője is lehet.

Kerkez Milos a holland élvonalban szereplő Alkmaar egyik kulcsembere volt a mostani szezonban. A 6-szoros magyar válogatott futballista a 2022/23-as idényben 52 tétmeccsen jutott szóhoz a csapatban, a statisztikai lapján öt gól és hét gólpassz szerepel.

A 19 esztendős labdarúgó teljesítménye sok csapat érdeklődését is felkelthette, így nem lenne meglepetés, ha nyáron klubot váltana. Kerkez a Twitteren egy sejtelmes bejegyzést osztott meg, ami sokak szerint arra utalhat, hogy új fejezet kezdődik a karrierjében:

„Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, az edzőknek, valamint a szurkolóknak, akik a jó és a nehéz pillanatokban is végig velünk voltak” – fogalmazott a balhátvéd.

Kerkez egyik kérője a hírek szerint a Benfica, de a portugál topcsapat mellett állítólag az Atlético Madrid és a Real Sociedad is lecsapna rá, sőt, angol együttesek szintén „lesben állhatnak”.

A fiatal futballista a Transfermarkt szerint 10 millió eurót érhet. Kerkez szerződése mostani kenyéradójánál 2026 nyarán jár le.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC