nb1.hu

Schäferék értékes pontot gyűjtöttek, a Bournemouth pontrekordot döntött Kerkez nélkül

Közvetlen riválisával mérkőzött meg az Union.

ANGLIA
A Premier League 35. fordulójában a Bournemouth a Brighton ellen folytathatta a február vége óta tartó hazai veretlenségi sorozatát. Kerkez Milos a Wolverhampton ellen kapott piros lapja miatt nem lehetett ott Andoni Iraola keretében.

A találkozó 13. percében egy hazai szögletet követően Senesi fejesgóljával szerezte meg a vezetést a Bournemouth. A második félidő elején Ünal szintén fejjel talált be, majd a csereként beállt Kluivert a meccs hajrájában alakította ki a 3-0-s végeredményt. A Bournemouth ismét három pontot szerzett hazai pályán és felugrott a tabella 10. helyére, valamint túlszárnyalta a Premier League-ben eddig gyűjtött legtöbb pontját – a 2016/17-es szezonban 46 ponttal a 9. helyen végeztek a Cseresznyések. Kerkezék három fordulóval a bajnokság vége előtt jelenleg 48 egységnél járnak.

NÉMETORSZÁG
A Bundesliga 31. fordulójában a kiesés elől menekülő Union Berlin a Mönchengladbach otthonában játszott igazi hatpontos mérkőzést. Schäfer András 0-0-nál csereként lépett pályára a második játékrészre, de hiába játszott jobban – főleg a második félidőben – a berlini együttes, maradt a gól nélkül döntetlen. A Union három pontra eltávolodott az osztályozót jelentő 16. helytől.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC