nb1.hu

Sallai Roland a példa: ismét nagyon bizakodnak egy felcsúti érkező miatt a ciprusiak

Megtörtént a hivatalos bejelentés.

A ciprusi APOEL bejelentette, hogy Marius Corbu, a Puskás Akadémia korábbi játékosa négyéves szerződést kötött a klubbal.

Corbut a klub honlapja kreatív középpályásként mutatta be, aki bal oldali támadóként is bevethető. Hozzátették, hogy fiatal kora ellenére már 112 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a felcsúti csapatban, és ezek során 12 gólt szerzett.

A kerkida.net kétszer is foglalkozott a felcsúti játékos átigazolásával. Először a klub bejelentésének adtak helyet, majd egy olyan cikket is publikáltak, amelyben emlékeztették olvasóikat egy korábbi Puskás Akadémia-APOEL transzferre.

Az akkori átigazolás főszereplője Sallai Roland volt, aki a magyar válogatott meghatározó játékosa. Az Európa-bajnokságon Gulácsi Péterrel együtt nyújtotta a legjobb teljesítményt nemzeti csapatunkban.

Az írás kiemeli, hogy Sallai átigazolása kiemelkedően jól sikerült a ciprusi klub számára, mivel később 4,5 millió euróért adták el a Freiburgnak, így több mint 2,5 millió euró nyereséget könyvelhettek el.

Sallai piaci értékét a Transfermarkt jelenleg 15 millió euróra becsüli, míg Corbu értéke a német honlap szerint jelenleg 800 ezer euró.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC