nb1.hu

Rutinos védő és magyar U-válogatott Budafokon, megvan a Kozármisleny első nyári igazolása

Átigazolási hírek az NB II-ből.

BUDAFOK
Ahogy korábban megírtuk, rutinos belső védővel erősített a Budafoki MTE, a Budapest Honvédtól érkező 32 éves, egykori korosztályos válogatott Kálnoki Kis Dávid egy plusz egy évre kötelezte el magát a fővárosi klubnál. A 187 centi magas játékos háromszor nyerte meg a Magyar Kupát, 2018-ban az Újpesttel, 2020-ban a Honvéddal, 2023-ban pedig a döntőben hosszabbításban éppen minket legyőzve a Zalaegerszeggel.

A Budafoki MTE másik új igazolása Veszprémből érkezett, Kun Bertalan személyében. A 25 éves, 181 centi magas, egykori korosztályos válogatott középpályás Hollandiában nevelkedett a PSV csapatában, de később megfordult Győrben, Zalaegerszegen, Újvidéken és Kozármislenyben is.

KOZÁRMISLENY
A magyar második vonal 2023/24-es idényének ötödik helyén végzett csapat bejelentett első nyári igazolását. A 25 éves Kiss Balázs komolyabb NB II-es tapasztalattal rendelkezik. A pálya jobb szélén bevethető labdarúgó 140 NB II-es mérkőzésen lépett pályára ahol 14-szer vette be az ellenfelek kapuját. Kiss megfordult a Siófok, az ETO és a Tiszakécske együtteseiben is.

SZENTLŐRINC
Élvonalbeli tapasztalattal rendelkező támadó középpályást igazolt az NB II-be feljutó Szentlőrinc, Nagy Richárd a Magyar Kupa-győztes Pakstól került a csapathoz kölcsönbe.

A 30 éves labdarúgó a Vácott mutatkozott be az NB II-ben, majd Mezőkövesdre vezetett az útja. 2018 nyarán Kaposvárra igazolt, ahol meghatározó játékosként szerepelt és feljutott az élvonalba. Ezt követően az NB I-es Paks futballistája lett, 60-szor szerepelt az első osztályban, a tavalyi szezont kölcsönben a Siófok és a Szeged együttesénél töltötte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC