nb1.hu

Rutinos, korábbi NB I-es játékosokat igazolt a Tatabánya

Mindketten az MTK-ban nevelkedtek.

Deutsch Bence és Vass Patrik a Tatabányánál folytatja a karrierjét.

Az NB II-be frissen feljutó klub csütörtökön jelentette be a két, egyaránt az MTK-ban nevelkedett, élvonalbeli rutinnal rendelkező játékos érkezését.

Vass a Nyíregyházától szerződött a Bányászhoz:

„Sok jót hallottam a klubról, a klub felépítéséről. Ismertem a vezetőedzőt is, hiszen nagyon sok mérkőzésen játszottunk egymás ellen. Szimpatikus volt, hogy ilyen jó társaság van az öltözőben, ahol könnyen befogadtak. Hála az égnek a Nyíregyházával három év után sikerült megnyerni a bajnokságot, szeretném, hogy ez éveken belül itt is sikerüljön” – mondta a 31 éves középpályás.

A védelemben bevethető, szintén 31 éves Deutsch a BVSC-nél játszott legutóbb. Érdekesség, hogy a gimnáziumi éveiben rövid ideig a vezetőedző, Gyürki Gergely osztálytársa is volt, de nemcsak innen, hanem a pályákon megvívott mérkőzésekről is ismerik egymást.

„Első benyomásaim nagyon pozitívak, a légkör nagyon kellemes, a tervek igen előremutatóak, valamint a csapat is könnyen befogadott. Az MTK-val kétszer is sikerült feljutnom az első osztályba, így ismerem a győztes meccsek érzését. Ha valaki elindul egy bajnokságban, természetes, hogy a lehető legtöbbre törekszik, ezért én is ezt teszem” – nyilatkozta.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC