nb1.hu

Remek hírt közölt Varga Barnabásról az FTC, riválist kapott a magyar válogatott támadó

Sallóiék továbbjutottak.

FERENCVÁROS

A Fradi jelenleg Ausztriában készül az új szezonra. A zöld-fehér klub a Facebookon jelentette be, hogy Varga Barnabás megérkezett a csapathoz.

Köztudott, hogy a csatár a skótok elleni Eb-meccsen súlyosan megsérült: egy ütközés miatt Vargának eltört az arccsontja, ezért meg is kellett műteni.

„A teljes felépülés várhatóan fél év lesz, de a könnyedebb edzésmunkát, például a biciklizést a varratszedés után már elkezdhetem. Komolyabb tréningre három-négy hét múlva kerülhet sor, a focihoz pedig kelleni fog a maszk”nyilatkozta nemrég Varga.

HAMBURG

A német másodosztályban érdekelt Hamburg gárdájában folytatja a karrierjét Davie Selke. A 29 éves csatár legutóbbi klubja az FC Köln volt. Selke szerződése június végén lejárt a kölni alakulatnál, így szabadon igazolható játékosként érkezett a másodosztályú Hamburghoz. Köztudott, hogy Németh András szintén a HSV keretének a tagja. A 4-szeres magyar válogatott csatár néhány napja duplázott a Hamburg edzőmeccsén:

A négyszeres magyar válogatott játékos is kivette a részét a gólgálából

USA

Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City bejutott az elődöntőbe a US Open Cup nevű sorozatban. Az FC Dallas elleni meccsen a magyar labdarúgó kezdő volt a hosszabbításba torkolló meccsen, végül a ráadás előtt lecserélték. Az összecsapás a Kansas City 2-1-es sikerével zárult. Sallóiék a legjobb négy között az Indy Elevennel találkoznak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC