nb1.hu

Remek hír: a Fradi és a Puskás magyar válogatott védője is visszatér a sérülése után

Miközben Willi Orbán súlyosan megsérült, és heteket kell kihagynia, két jó hír is érkezett a magyar válogatott védelme szempontjából

Súlyosan megsérült Orbán a csehek ellen, hetekre kidőlt

Egyrészt visszatérhet Botka Endre. A Ferencváros 29 éves, 23-szoros válogatott hátvédje legutóbb július 19-én, a Klaksvík elleni visszavágón lépett pályára tétmérkőzésen, most pedig a háttérben végzett regeneráció után visszatért a Fradi edzéseire.

„Nagyon nehezen bírom én ezt, a tétlenkedést kifejezetten nehezen viselem. Haszontalannak érzem magam, ha nem tudok a pályán lenni, ha nem tudok mérkőzéseken játszani, segíteni a csapatnak. Ez most egy nagyon hosszú időszak volt, ami ráadásul egy aprónak tűnő dologból jött, ez volt a legbosszantóbb az egészben” – mondta a fradi.hu-nak, hozzátéve, hogy akár már hétvégén, a Nagyecsed elleni kupameccsen pályára léphet.

„Attól függ, mi számít visszatérésnek, ha az első tétmérkőzést nézzük, ha minden jól megy, akár már a hétvégén is visszaállhatok. Egy hosszú és nagyon bosszantó sérülésen vagyok túl, de hála Istennek, az edzésekre már visszatérhettem. Motivált vagyok, játékra éhes, azért dolgozom, hogy újra tétmérkőzésen is bizonyíthassak.”

Szörnyű hónapokon van túl Nagy Zsolt. A Puskás Akadémia 30 éves, 13-szoros magyar válogatott balhátvédje előbb tavaly részleges belső oldalszalag-szakadást szenvedett, majd februárban, az Újpest elleni kupameccsen ismét megsérült a térde.

Ezek után a műtét mellett döntött, amiből csak most, szeptember közepén térhet vissza. A magyar-cseh barátságos mérkőzésen, a Fanzone színpadon tartott beszélgetésen Takács Ritának elárulta, immár együtt edzhet csapattársaival a Puskás Akadémiában, és a szombati, Mosonmagyaróvár elleni kupameccsen akár már játszhat is.

Várnak vissza, ez plusz motiváció nekem. Immár együtt edzhetek a csapattal, ez az alagút vége, az utolsó edzéseimet csináltam egyedül, úgyhogy a kupamérkőzésen akár már be is állhatok” – mondta.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC