nb1.hu

RB Leipzig: Orbán és a házi gólkirály is visszatér

A vezetőedző is nyilatkozott.

Christopher Nkunku, az RB Leipzig francia válogatott labdarúgója a szombati Wolfsburg elleni Bundesliga-mérkőzésen térhet vissza a pályára novemberi szalagszakadása után.

A 25 éves játékos bal térde tavaly sérült meg a katari világbajnokságra címvédőként készülő francia válogatott edzőtáborában, de akkor még klubja bizonytalan volt abban, hogy meddig kell nélkülöznie leggólerősebb futballistáját.

A Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominikot és Willi Orbánt is foglalkoztató csapat edzője, Marco Rose a meccset megelőző pénteki sajtótájékoztatón kiemelte, hogy Nkunku nagyon tehetséges játékos, de időre lesz szüksége, hogy visszanyerje formáját.

„Christo játéka jelentheti azt a pluszt, ami segíthet nekünk a hétvégi és remélhetőleg a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen is” – mondta a Német Kupa-győztes klub edzője.

A 12-szeres francia válogatott ebben a szezonban 15 mérkőzésen 12 gólt szerzett, és hosszú kihagyása ellenére is csak egy találattal van lemaradva a góllövőlistát vezető Niclas Füllkrugtól.

Nkunku mellett ugyancsak visszatérhet a pályára a magyar válogatott védő Willi Orbán, aki őssejt-adományozás miatt nem játszott az Union Berlin elleni találkozón.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC