nb1.hu

Puskás Akadémia-Újpest: az idény találatáról beszélt Hornyák, pocsék kezdés után megújult az Újpest -reakciók

Elhitték a felcsúti játékosok, hogy megvan a meccs.

Hatgólos döntetlent játszott a Puskás Akadémia az Újpest ellen az NB I 2. fordulójának péntek esti mérkőzésén. A lefújást követően értékeltek a vezetőedzők. 

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): Az első félidőben jól játszottunk, és úgy érzem egy kis szerencsével nagyobb különbséggel is vonulhattunk volna a szünetre. A játékosok úgy érezték a kétgólos előny már elég a győzelemhez. Erre figyelni kell a jövőben, nem szabad pontokat veszíteni kétgólos vezetés után. A hozzáállás rendben volt, Jonathan Levi talán az idény gólját szerezte, nagyon eltalálta a labdát, meghajoltam előtte, de ez csak gólöröm, a mérkőzés végén, azonban nem örülhettünk.

 

Nebojsa Vignjevic (Újpest): Mindkét csapatnak szeretnék gratulálni, úgy hiszen egy nagyon jó és közönségszórakoztató mérkőzést játszottunk. Az első félidőben a Puskás Akadémia egyértelműen fölénk nőtt, ráadásul két gólt is ajándékoztunk az ellenfélnek. Sajnos a korábbi egymás elleni mérkőzéseken elkövetett hibákat újra, elkövettük, pedig külön készültünk rá. Lamin Colley-t egyszerűen nem tudtuk tartani, nagyon veszélyes volt, túl sok területet adtunk neki. A második félidőben sikerült változtatnunk. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, mert a Puskás Akadémia erős ellenfél, igaz, pocsék teljesítményt nyújtottunk az első félidőben.

 

OTP BANK LIGA 2. FORDULÓ 

Puskás Akadémia FC – Újpest FC 3-3 (3-1)
Pancho Aréna, v.: Pintér Cs.
gólszerzők: Colley (21., 37.), Levi (40.), illetve Ljujic (32., 46., 62., az elsőt 11-esből)
sárga lap: Szolnoki (75.), Colley (76.), Ormonde-Ottewill (77.), illetve Tamás (54.)
Puskás Akadémia FC: Markek – Maceiras, Szolnoki, Stronati, Ormonde-Ottewill – Batik, Plsek (Komáromi, 77.) – Corbu, Slagveer, Levi (Ominger, 90+1.) – Colley
Újpest FC: Nikolic – Pauljevic, Anculasz, Hall, Tamás – Onovo, Mack (Sasere, a szünetben), Ljujic (Kastrati, 89.) – Kiss T. (Mörschel, a szünetben), Ambrose (Jevtovszki, 89.), Ganea (Simon K., 71.)

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC