nb1.hu

Pető Tamás az Újpest új edzőjéről is beszélt

A Fehérvár FC az NB I harmadik fordulójában az eddig még nyeretlen Újpest FC ellen lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban. A Vidi vezetőedzője, Pető Tamás a találkozó esélyeiről beszélt.

„Speciális mérkőzés lesz a vasárnapi, hiszen a nyáron volt mozgás a két klub között, edzői és játékosfronton is. Nem altathat el minket az a tény, hogy az Újpest nem tudott nyerni az első két bajnokiján.”

Játékosként az 1997/98-as szezonban az Újpesttel bajnoki címet nyert 50 éves tréner nem először találkozik egykori csapatával.

Korábban játékosként szerepeltem az Újpestben, így van érzelmi kötődésem hozzájuk is, de az első fehérvári kinevezésem alkalmával is meccseltem már ellenük, a múltat teljesen félre tudom tenni erre a meccsre.

„Mindkét csapatban vannak olyan játékosok, akik játszottak a másik oldalon is, de sportemberként egy meccs erejéig ezt mindenkinek félre kell tennie. Biztos vagyok benne, hogy ellenfelünk és az edzőjük is nagyon motivált lesz, de állunk elébe a kihívásnak, és mi is legalább olyan motiváltan fogunk pályára lépni.”

Az Újpest elleni mérkőzés vasárnap 18:00-kor kezdődik.

Újpest vezetőedzője fókuszba helyezte az eredményességet

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC