nb1.hu

Pető nagyon elégedett a vereség ellenére, Hornyák szerint szerénynek kell maradniuk

A Puskás Akadémia és a Fehérvár csütörtökön játszott Konferencia-liga-mérkőzést.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia egy hajrában lőtt góllal nyert az Ararat vendégeként Örményországban. A találkozót követően Hornyák Zsolt a klubhonlapnak nyilatkozott, kiemelte, hogy szerénynek kell maradniuk. A visszavágót pedig úgy felfogni, mintha 0-0-ról indulna a párharc.

„Nehéz mérkőzés volt, a szünet után az ellenfélnek sikerült nyomás alá helyeznie a védelmünket, de jól álltuk a sarat. Aztán beküldtük Artem Favorovot és Jonathan Levit, akiknek köszönhetően sokkal hatékonyabbá vált a középpályánk. A kontratámadásokra alapoztunk, és Jakov Puljic is remekül szállt be a játékba, aminek köszönhetően a hajrában Mikael Soisalo meg is tudta szerezni a győzelmet érő találatot. Szerénynek kell maradnunk, hiszen az 1-0-s siker nem számít megnyugtató előnynek. Hazai pályán úgy kell kiállnunk az Ararat ellen, mintha újra 0-0-ról indulna a párharc” – mondta a felcsútiak trénere.

A Fehérvár azonban 1-0-s vereséget szenvedett Cipruson az Omonia Nicosia otthonában.

Hátrányban a Vidi, de semmi nem dőlt el a párharcban

A Vidi vezetőedzője, Pető Tamás elmondása alapján azt kapták az ellenféltől, amit vártak. Szerencséje volt a fehérváriaknak, majd kiemelte, hogy rizikót vállalt Holender és Milicevic pályára küldésével, de mindketten jól teljesítettek.

Összességében nagyon elégedett vagyok a csapatommal, főleg azt figyelembe véve, hogy előző nap 16 órát utaztunk. Büszke vagyok minden játékosomra, szerintem kihoztuk ebből a meccsből a maximumot. Jó eredményt értünk el idegenben, nyitott a továbbjutás kérdése, minden Sóstón dől majd el

– zárta gondolatait Pető.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC