nb1.hu

Paks-FTC: meg tudják-e fogadni Waltner tanácsát a paksiak? – reakciók

Csercseszov úgy érzi, mindenre felkészült a csapata.

 

Újabb elhalasztott meccset pótol az NB I-ben a listavezető Ferencváros, hiszen a 4. fordulóból elmaradt találkozón szerdán 18.30-tól a Paks otthonában lépnek pályára.

 

A paksiak jelenleg a 7. helyen állnak a tabellán, a szünet utáni első bajnokijukon 2-2-es döntetlent játszottak a Kisvárdával. Waltner Róbert vezetőedző akkor így fogalmazott a lefújás után – kérdés, a játékosai megfogadják-e a tanácsait ezúttal:

 

„Persze mindig nyerni szeretne az ember, de a játék összképe alapján reális a döntetlen. Ugyan volt még egy nagy lehetőségünk, de az kimaradt. A négy gól mindegyike – mondhatni – szerencsés volt. Úgy éreztem, megnyerjük ezt a meccset 1-0-ra. Bosszant az első bekapott gól, de nem a kezezés miatt, az benne van. A kettes sorfal utáni játékot észre kellett volna venni, reagálni rá, kilépni a sorfalból. A Kisvárda ellen idegenben az egy pont nem rossz, és a játékosok hozzáállása is jó volt. Tudunk ennél sokkal jobban is futballozni. Bátrabban kellett volna támadni, többet birtokolni a labdát, sokszor feleslegesen elívelgettük a támadásokat. Bízom benne, hogy a következő találkozónk jobban sikerül.”

 

A Ferencváros a Vasas ellen játszott 0-0-t a hétvégén. Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző javulást vár a csapatától:

 

„A Vasas elleni meccs után rögtön a Paksra fókuszáltunk. Kielemeztük a játékukat, fel vagyunk készülve mindenre. Az a legfontosabb, hogy előbb tanuljunk a hibáinkból, majd kijavítsuk azokat. A kapu előtti szituációkban még magabiztosabbnak kell lennünk, hogy gólokat szerezzünk. Nem lesz könnyű dolgunk, ám a célunk természetesen nem lehet más, mint a győzelem.”

 

A két csapat legutóbbi meccsén, novemberben a Fradi 3-2-re nyert a Groupama Arénában.

 

A találkozó 18.30-kor kezdődik.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek