nb1.hu

Oroszország: téma lett Marko Nikolics visszatérése a Vidihez

A bajnokságra jól rálátó forrásra hivatkoztak.

Továbbra sem szerepel jól a Mol Fehérvár FC a bajnokságban. Huszti Szabolcs csapata még nem nyert a tavasszal. Kezdésként 2-1-re kikapott Kecskeméten, majd 1-1-et játszott otthon a DVSC ellen. Legutóbb Mezőkövesden szenvedett 2-1-es vereséget.

A sikertelenségnek köszönhetően a 10. Vidi csak 2 ponttal előzi meg a már jobbik kieső helyen lévő Újpestet.

Talán emiatt is mehetett a híre annak, hogy a Mol Fehérvár FC és a Lokomotiv Moszkva korábbi szakvezetője, Marko Nikolics (egyszer) visszatérhet Fehérvárra. A szerb szakember 2018-ban bajnok, 2019-ben kupagyőztes lett a Videotonnal. A moszkvai csapattal 2021-ben Orosz Kupát nyert. Ám azóta nincsen csapata.

Az orosz beszámoló a bajnokságra jól rálátó informátorra hivatkozva készült el.

Экс главный тренер „Локо” Николич близок к назначению в венгерский „Фехервар”

Экс главный тренер „Локо” Николич близок к назначению в венгерский „Фехервар” Бывший главный тренер московского „Локомотива” Марко Николич близок к назначению на пост главного тренера „Фехервара”. Об этом „Чемпионату” сообщил источник, знакомый с ситуацией. Николич не тренировал с момента своего увольнения из московского клуба.

Az edzőváltás a legkönnyebb módszer, ha egy csapat gyengén szerepel. Mert egy teljes csapatot vagy a felét sokkal nehezebb kicserélni. Anyagi szempontból is.

A Nemzeti Sport összeállítása szerint viszont az alábbi változások történtek a Vidinél a héten zárult átigazolási szezonban:

Érkezők: Tobias Christensen (norvég, Valerenga – Norvégia), Csongvai Áron (Újpest FC), Deybi Flores (hondurasi, Panetolikosz – Görögország), Katona Mátyás (Újpest FC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérnek: Szabó Levente (Kecskeméti TE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Funsho Bamgboye (nigériai-magyar, Rapid Bucuresti – Románia), Budu Zivzivadze (grúz, Karlsruher SC – Németország)
Kölcsönbe távozók: Kovács Bence (Kazincbarcika)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Bohdan Lednev (ukrán, Dinamo Kijev – Ukrajna, lejár a kölcsönszerződése), Szendrei Ákos (DAC 1904 – Szlovákia, onnan kölcsönbe: ETO FC Győr)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Claudiu Bumba (román, az NB III-as második csapathoz került, de hívja az Újpest is – a szerk.), Artem Sabanov (ukrán, az NB III-as második csapathoz került), Jevhenyij Makarenko (ukrán, Ordabaszi – Kazahsztán)

Ebben a blogbejeggyzésben meg azzal foglalkozott az NB1.hu, mit köszönhet Csongvai Áron és Katona Mátyás Milos Kruscsicsnak, az Újpest vezetőedzőjének.

 

FRISSÍTÉS: CSÜTÖRTÖK 16.31

Ahogy azt az NB1.hu sejtette, a Vidi vezetői a játékoskeret átalakítását választották, nem az edzőváltást. Ennek bizonyítéka Marko Nikolics ügynökének cáfolata.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek