nb1.hu

Odincov reagált Kuznyecov vicces beszólására

A DVTK ukrán kapusa élt a lehetőséggel, legközelebb büntetőt akar hárítani.

Nyáron a Kisvárdától érkezett Diósgyőrbe Artem Odincov és a magyar bajnokság nyolcadik fordulójában, a Kecskemét ellen bizalmat szavazott neki Kuznyecov Szergej. A DVTK magabiztosan nyert 3-1-re a tavalyi ezüstérmes ellen, az ukrán hálóőr pedig először védte a miskolciak kapuját tétmérkőzésen, és csak büntetőből kapott gólt a mérkőzés végén.

„Nagyon vártam, hogy bemutatkozzak a diósgyőri szurkolók előtt. Amikor láttam, hogy milyen sokan jöttek ki a stadionba, és milyen a hangulat, akkor biztos voltam benne, hogy győzni fogunk! Mi kapusok arra készültünk az egész héten, hogy a Kecskemét hosszú indításokkal, sok beadással próbál veszélyt teremteni. A jó védekezésünknek köszönhetően sikerült ezt megakadályozni, mi pedig kihasználtuk a helyzeteinket és megnyertük a mérkőzést.”

A bajnoki előtt Karlo Szentics és Braniszlav Danilovics betegség miatt nem állt rendelkezésre, így jutott lehetőséghez a 22 éves kapus. Kuznyecov a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón megdicsérte Odincov teljesítményét, ráadásul vicces kedvében volt.

„Ezúton is köszönöm a dicséretet, a 11-esek védésén pedig még sokat kell dolgozni.  Majd szólok Tuska János kapusedzőnek, hogy gyakoroljuk többet a büntetők hárítását az edzéseken. Ha a következő mérkőzésen lesz büntető, akkor megpróbálom kivédeni.” (dvtk.eu)

A DVTK legközelebb Újpestre látogat szombaton, az NB I kilencedik fordulójában.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC