nb1.hu

Nyíregyháza-DVTK: balhé volt a lelátón

A készenléti rendőrség is megjelent.

Az NB II vasárnapi játéknapján a bajnoki címét már korábban bebiztosító Diósgyőr a Nyíregyházával csapott össze. Mivel Nyíregyházán új stadion épül, így a két gárda tegnapi bajnokiját Balmazújvárosban rendezték meg.

A találkozón egyébként Novák góljával a Szpari szerezte meg a vezetést az 55. percben. Sokáig úgy tűnt, hogy a nyíregyházaiak begyűjtik a három pontot, ám a 88. minutumban Bárdos Bence találatával a DVTK egalizált.

A boon.hu értesülése szerint a találkozó után balhé volt a lelátón:

„A nyíregyházi fanatikusok 30-40 fős létszámmal megindultak a klubház felőli lelátón a diósgyőriek felé. A vendég szektorban lévők is felvették a kesztyűt, leküzdötték a kerítés akadályt, egy részük a lelátón felvette a harcot a hazaiakkal, egy részük a pálya felől támadott. Néhány ütésváltás történt, de aztán a túlerőben lévő diósgyőriekkel szemben a szabolcsiak visszavonulót fújtak. Nem sokkal később a készenléti rendőrség tagjai is bevonultak a stadionba, ők is közreműködtek abban, a diósgyőrieket kísérő biztonsági szolgálattal együttműködve helyre álljon a rend” – számolt be a megyei portál.

A Nyíregyháza jelenleg a 17. helyen áll a tabellán, míg a DVTK magabiztosan vezeti a tabellát.

LABDARÚGÓ NB II
36. FORDULÓ
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–DIÓSGYŐRI VTK 1–1 (0–0)
Balmazújváros, 1500 néző. Vezette: Görög Márió (Bertalan Dávid, Sinkovicz Dániel)
NYÍREGYHÁZA: Hegedüs L. – Csősz, Gál Sz., Gengeliczki, Nagy B. – Sigér Á. (Kiss Á., 84.), Vass P. – Pekár (Gresó, 64.), Kovácsréti (Szerető, 72.), Pataki B. (Farkas B., 64.) – Novák Cs. (Adamcsek, 84.). Sportigazgató: Fekete Tivadar
DIÓSGYŐR: Danilovics – Farkas D., Viczián, Bárdos, Bokros (Gera D., 71.) – Koman (Medgyes S., 61.), Holdampf, Bényei (Illés B., 82.) – Obounet (Könyves, 71.), Lőrinczy (Szűcs K., 82.), Lukács D. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej
Gólszerző: Novák Cs. (1–0) az 55., Bárdos (1–1) a 87. percben

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC