nb1.hu

Női futsalválogatott: döntetlen az Eb-főpróbán – reakció

Márciusban komoly erőpróba következik. 

A magyar női futsalválogatott 2-2-es döntetlent játszott Szlovéniával a Ljutomerben rendezett felkészülési találkozón. 

 

ÍME, A MLSZ BESZÁMOLÓJA:

„Női futsalválogatottunk lejátszotta a márciusi, debreceni Európa-bajnoki négyes döntőt megelőző utolsó felkészülési mérkőzését.

Frank Tamás csapata szerdán magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott Zalaegerszegen a szlovénok ellen, csütörtökön pedig a határ másik oldalán, Ljutomerben csapott össze egymással a két együttes.

Ezúttal is jól kezdtük a mérkőzést, Horváth Viktória góljával gyorsan megszereztük a vezetést, majd a szünet előtt Üveges Katalin találatával megdupláztuk az előnyt. Semmi sem utalt arra, hogy szorossá válhat a meccs, mégis ez történt, a második játékrész végén egy labdavesztés után a hazaiak szépítettek, majd másodpercekkel a találkozó vége előtt döntetlenre mentették a meccset.

– Ma is jól kezdtünk, kétgólos vezetéssel zártuk a félidőt, a szünet után azonban szétesett a játékunk, rengeteget hibáztunk, támadásban és védekezésben sem teljesítettünk jól. Ma nem volt összeszedett a játékunk, ebben közrejátszhatott a fáradtság is, mert a négy nap alatt lejátszott két nagy iramú mérkőzéshez nincsenek hozzászokva a lányok. Folytatjuk a munkát, még két összetartás vár ránk az Európa-bajnoki négyes döntő előtt, igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a március 17-i, ukránok elleni elődöntőre – nyilatkozta a mérkőzés után Frank Tamás szövetségi edző.”

Felkészülési mérkőzés

Magyarország-Szlovénia 2-2 (2-0)

Magyarország:

Torma Lilla – Tóth Nóra, Fülöp Diána, Horváth Viktória, Krascsenics Petra

Cserék:

Hargas Annamária, Fábián Rebeka, Folk Zsuzsanna, Gajzágó Flóra, Gruber Brigitta, Kota Gabriella, Koch Fruzsina, Szalkai Kitti, Üveges Katalin, Varga Adél

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC