nb1.hu

Női futsalválogatott: döntetlen az Eb-főpróbán – reakció

Márciusban komoly erőpróba következik. 

A magyar női futsalválogatott 2-2-es döntetlent játszott Szlovéniával a Ljutomerben rendezett felkészülési találkozón. 

 

ÍME, A MLSZ BESZÁMOLÓJA:

„Női futsalválogatottunk lejátszotta a márciusi, debreceni Európa-bajnoki négyes döntőt megelőző utolsó felkészülési mérkőzését.

Frank Tamás csapata szerdán magabiztos, 2-0-s győzelmet aratott Zalaegerszegen a szlovénok ellen, csütörtökön pedig a határ másik oldalán, Ljutomerben csapott össze egymással a két együttes.

Ezúttal is jól kezdtük a mérkőzést, Horváth Viktória góljával gyorsan megszereztük a vezetést, majd a szünet előtt Üveges Katalin találatával megdupláztuk az előnyt. Semmi sem utalt arra, hogy szorossá válhat a meccs, mégis ez történt, a második játékrész végén egy labdavesztés után a hazaiak szépítettek, majd másodpercekkel a találkozó vége előtt döntetlenre mentették a meccset.

– Ma is jól kezdtünk, kétgólos vezetéssel zártuk a félidőt, a szünet után azonban szétesett a játékunk, rengeteget hibáztunk, támadásban és védekezésben sem teljesítettünk jól. Ma nem volt összeszedett a játékunk, ebben közrejátszhatott a fáradtság is, mert a négy nap alatt lejátszott két nagy iramú mérkőzéshez nincsenek hozzászokva a lányok. Folytatjuk a munkát, még két összetartás vár ránk az Európa-bajnoki négyes döntő előtt, igyekszünk a lehető legjobban felkészülni a március 17-i, ukránok elleni elődöntőre – nyilatkozta a mérkőzés után Frank Tamás szövetségi edző.”

Felkészülési mérkőzés

Magyarország-Szlovénia 2-2 (2-0)

Magyarország:

Torma Lilla – Tóth Nóra, Fülöp Diána, Horváth Viktória, Krascsenics Petra

Cserék:

Hargas Annamária, Fábián Rebeka, Folk Zsuzsanna, Gajzágó Flóra, Gruber Brigitta, Kota Gabriella, Koch Fruzsina, Szalkai Kitti, Üveges Katalin, Varga Adél

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek