nb1.hu

Nemzetközi szinten is elismert szakember lett az ETO új sportigazgatója

Átadták az új pályát Kecskeméten.

Az NB I-be feljutott ETO FC Győr a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy az új sportigazgató a belga Steven Vanharen lett. A közlemény szerint Vanharen nemzetközi szinten elismert szakember, aki jelentős tapasztalatot szerzett olyan kluboknál, mint a Beerschot V.A., a Sheffield United és az LB Châteauroux. Emellett asszisztens edzőként dolgozott az Al-Raed SFC, az Olympiacos Piraeus és a Legia Warszawa csapatainál. A 44 éves szakembernek nem ismeretlen a magyar közeg, mivel korábban az Újpestnél erőnléti edzőként, az MTK-nál pedig asszisztensedzőként bizonyíthatott.

Szerdán átadták a kecskeméti stadion megújuló pályatestét. A KTE kommünikéje hangsúlyozza, hogy mostantól minden igényt kielégítő pályán fogadhatja ellenfeleit a lila-fehér gárda.

„Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy meg tudott újulni a pályatest, melyen vasárnap mérkőzést vívunk már a Fehérvárral. A megvalósulás kapcsán köszönettel tartozunk Magyarország Kormányának, hiszen a TAO-forráson keresztül volt klubunknak lehetősége pályázatot benyújtani. Szintén köszönettel tartozunk a MLSZ-nek, hogy ezt pozitívan bírálta el, és megadta a lehetőséget egy ekkora projektre. Nem utolsósorban a városnak is köszönjük azt, hogy a szükséges önrészt biztosította a beruházáshoz, emellett további fejlesztésekre is lehetőséget kaptunk. Meg szeretném említeni a Bács-Kiskun vármegyei és kecskeméti cégeket is, akik a TAO-forrást rendelkezésünkre tudták adni. Ezek a tényezők mind kellettek ahhoz, hogy határidőre elkészüljünk, így hivatalosan is kijelenthetem: hazai pályán kezdjük a bajnokságot vasárnap. Várjuk a szurkolókat, bízom benne, hogy sokan fognak kilátogatni az egész idényben” – idézi a klubhonlap dr. Filus Andort, a KTE ügyvezetőjét.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC