nb1.hu

„Nem vagyunk hozzászokva a vereséghez” – az FTC elnöke csalódottan értékelt

Kubatov Gábor gratulált a Paksnak.

A Magyar Kupa döntőjében hosszabbítás után 2-0-ra nyert a Paks a Ferencváros ellen és megszerezte az első trófeáját.

Paks-FTC: kihagyott büntető, piros lapok, kapusparádé, 120 perc döntött

A Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor gratulált a Paksnak, de csalódottan értékelte a látottakat az M4 Sportnak.

„Nem vagyunk hozzászokva a vereséghez, de nekem ilyenkor is az a dolgom, hogy ideálljak és nyilatkozzak. Szeretnék gratulálni a Paksnak, fantasztikus teljesítményt nyújtott. Sokkal kisebb költségvetésből, magyar játékosokkal érték el a sikert, és a bajnokságban is megszorongattak minket, ez becsülni való.”

Különleges döntő volt, a Paks ellen mindig nehéz játszani. Nagyon párharcerős csapat, szinte elmennek a durvaság, a sportszerűtlenség határáig, de jól csinálják amit csinálnák. Csodálkozom, hogy a mi játékosaink ezt hagyják, én 58 évesen biztos nem hagynám, hogy ezt megtegyék velünk, de jobbak voltak a mai meccsen, csak gratulálni lehet nekik.

„Tizenegyest nem lehet büntetlenül kihagyni, ahogy a nagy helyzeteket sem. Az első néhány percben volt négy-öt hatalmas helyzetünk, a futball megbüntetett. A Paks ma jobban teljesített ezen az egy meccsen. Tízszeres költségvetésünk, nagy keretünk van. Azt nem gondolom, hogy a fiúk nem tettek meg mindent a pályán, mert sok meccs van a lábaikban, de egy fradistának ki kell menni a pályára és meg kell nyerni a meccset és ha ez nem megy, akkor nem tudunk mást, csak a szégyent elvállalni és mi most szégyenkezünk.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC