nb1.hu

Nem fért bele a 8 kapott gól, menesztették Németh Andrásék edzőjét

A Bundesliga 2 élmezőnyében szereplő Hamburg pénteken 4-3-as vereséget szenvedett a Hannovertől. Ez volt két héten belül a Németh Andrást is foglalkoztató együttes második gólgazdag (a Karlsruhe január 28-án nyert 4-3-ra Hamburgban) hazai veresége, amit sokallt a vezetőség és azonnal menesztette Tim Waltert.

„A Hannover 96 elleni csalódást keltő hazai vereség után helyzetelemzést végeztünk, és arra a döntésre jutottunk, hogy változtatnunk kell, nehogy veszélybe sodorjuk a szezonra kitűzött céljainkat.” – fogalmazott a klub honlapján Jonas Boldt, a Hamburg SV sportigazgatója, aki személyesen tájékoztatta a játékosokat a meghozott döntésről a hétfő reggeli edzésen.

Tim Walter mellett a 48 éves menedzser segítői, Julian Hübner és Filip Tapalovic is távoztak a nagy múltú klubtól. A Stuttgart és a Kiel korábbi vezetőjének helyére egyelőre a HSV másodedzője, Merlin Polzin ül a kispadra. Walter szomorúan, de higgadtan nyilatkozott:

Szeretném megköszönni a HSV-nek és a rendkívüli szurkolóknak a több mint két és fél éves nagyszerű együttműködést. Sok sikert kívánok a csapatnak és a klubnak a továbbiakhoz!

A 4-szeres magyar válogatott támadó, Németh András az idei szezonban 18-szor lépett pályára a német második vonalban, de csak egyszer kezdőként. A Hamburg jelenleg a 3. a tabellán, öt ponttal lemaradva a listavezető St. Paulitól.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC