nb1.hu

NB III: most valóban megszerezte első pontját Urbán Flórián új csapatával

Azonban így is reménytelen helyzetben a csapat.

Urbán Flórián szeptember végén ült le a Csornai SE kispadjára, és vette át az NB III északnyugati csoportjában a tabella utolsó helyén álló csapat irányítását. Jól indult a közös munka, ám egy óvás miatt

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, az első mérkőzésén Urbán fiai 1-1-es döntetlent játszottak a Bicske ellen, akik azonban óvást nyújtottak be az MLSZ Versenybizottságának. A Bicskei TC azért óvta meg a bajnoki mérkőzést, mert a vendéglátó csapatban pályára lépett a mindössze 15 esztendős Németh Bence. A hatályban levő versenyszabályzat értelmében viszont nincs engedélyezve a 16. életévüket be nem töltő labdarúgók szerepeltetése az NB III-ban írta a FEOL.

Azóta kiderült, hogy elírás történt a jegyzőkönyvben, a meccsen pályára lépett 24 éves Németh Bence helyett fiatal névrokonát nevezték a találkozóra, a hibát pedig a csornaiak is elismerték olvasható az nso.hu-n. A mérkőzést utólag 3-0-s vendég győzelemmel könyvelték el, így Urbán Flórián irányítása alatt tegnap szerzett először pontot a Csorna.

Az 55 éves mester a Sopron elleni 1-1-es döntetlenről a mérkőzés után nyilatkozott.

Mérkőzés előtt elfogadtam volna az egy pontot, de a játék képe alapján közelebb álltunk a győzelemhez. Nem vagyok elégedetlen, ebből építkezünk.

A Csornai SE 14 fordulót követően 4 ponttal a tabella legalsó helyén szerepel.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC