nb1.hu

NB III: két fiatallal bővült a bajnokesélyes kerete

Az egyik labdarúgó korábban a DVTK-ban nevelkedett.

A Putnok az első helyen áll az NB III Északkeleti csoportjában. A listavezető a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Gulyás Márk és Horváth Sándor személyében két fiatal játékossal bővült a csapat kerete. A közleményből kiderül, hogy a futballisták a Sajóvölgye Focisulitól érkeztek a putnokiakhoz. A 18 éves Gulyás korábban a DVTK-ban nevelkedett.

„Hat évesen kezdtem futballozni a Borsod Volán együttesében, ahonnan két hónap múlva a DVTK-hoz kerültem. Tizenkét évet játszottam Diósgyőrben, majd egy rövid fehérvári kitérőt követően kerültem Putnokra. Kiváló lehetőségnek tartom azt, hogy a Putnok FC-nél folytathatom a pályafutásom, hiszen az Északkeleti csoport listavezetőjeként esélyünk van a magasabb osztályba jutásra is. Egy nagyszerű, fiatal, összetartó közegbe kerültem, ahol nagyon jól fogadtak. Leginkább a szélső középpályás pozícióban érzem jól magam, de játszottam már center poszton is. Játékommal szeretnék hozzájárulni a csapat magasabb ligába jutásához. Mindent megteszek azért, hogy gólokkal, gólpasszokkal segítsem a Putnok FC-t a tavasszal és reményeim szerint később a második vonalban is” – nyilatkozta Gulyás.

A 21 esztendős Horváth Sándor főleg a középpályán érzi magát otthonosan a pályán.

„Ózdon kezdtem a futballt, majd amikor lehetőségem adódott a Sajóvölgye Focisulihoz igazoltam. Itt mutatkozhattam be a felnőtt futball világában is, az Ózd-Sajóvölgye csapatában. Örülök neki, hogy Putnokra kerülhettem és a harmadosztályban folytathatom a pályafutásom. Szeretnék minél több játéklehetőséghez jutni és játékommal szeretnék bizonyítani, hosszú távon pedig minél magasabb osztályban futballozni” – mondta Horváth.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC