nb1.hu

NB III: élvonalbeli tapasztalattal rendelkező futballistát is igazolt a bajnokesélyes

Két érkezőről számolt be a listavezető.

Jó helyzetből várhatja a bajnokság folytatását a Putnok. A gárda 17 fordulót követően az első helyen áll az NB III Északkeleti csoportjában, fórja öt pont a második helyen álló Kisvárda II-vel szemben.

A putnoki vezetőség a téli szünetben nem tétlenkedik, hiszen Korbély Kristóf és Kovács Dávid személyében két új játékossal bővült a bajnokesélyes kerete. A 23 esztendős Korbély korábban a DVTK-ban 26 NB I-es találkozón bizonyíthatott, legutóbb pedig az NB II-es Mosonmagyaróvárban szerepelt.

„Borsodi srác vagyok, így különösen nagy örömmel érkeztem Putnokra. Nem volt ismeretlen a közeg, hiszen több ismerősöm, barátom jelenleg a PFC labdarúgója. Főleg a támadó szekcióban érzem jól magam, elsősorban a széleken, de akár center pozícióban is szívesen lépek pályára. Szeretnék eredményes, jó játékkal előrukkolni, valamint folyamatosan fejlődni, a legfontosabb cél azonban az, hogy a csapatot hozzá segítsem a kitűzött célok eléréséhez” – nyilatkozta Korbély a Putnok hivatalos oldalának.

Kovács Dávid az őszi idényben az Egerben futballozott, 17 NB III-as bajnokin egy gólt szerzett. Érdekesség, hogy pont a Putnok ellen talált be a 25 esztendős támadó július végén. A meccset egyébként a Putnok 4-1-re nyerte.

„Már nyáron is volt róla szó, hogy ide igazolok, de akkor még sajnos nem jött össze. Nagyon örülök, hogy most a téli időszakban létrejöhetett az átigazolásom. Nagyban tudok azonosulni a csapat céljaival és szeretnék minél több és jobb játékkal hozzájárulni ezek eléréséhez. A pálya két szélén és irányító pozícióban szeretek leginkább játszani, de bármilyen helyen számíthat rám a mester, szeretnék bizonyítani” – fogalmazott Kovács a putnokfc.hu-nak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC