nb1.hu

NB III: családi okok miatt távozik a Kaposvár edzője

Apai örömök elé néz Horváth Rudolf.

Váratlan bejelentést tett a pazar sorozatban lévő Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője, közölték a klub honlapján.

2022 júniusában érkezett a kaposvári csapat Horváth Rudolf és a szezon végén a nyolcadik helyen végzett az NB III délnyugati csoportjában. A 39 éves trénerrel nem indult jól az új idény, de október közepétől 6 mérkőzésen keresztül nem talált legyőzőre a Rákóczi, azonban a fiatal mester bejelentette a távozását.

„Az őszi szezon nehezen indult, de most sajnálom, hogy véget ért. Örültem volna még pár fordulónak, hiszen a nem túl jó rajt után kialakult a csapat magja és másfél év után végre felfelé tudunk tekinteni. Családi okok miatt a PEAC ellen vezettem utoljára a csapatot, de úgy gondolom, jó helyzetben, becsülettel adom át a helyemet. Van jövőkép, sok fiatal, saját nevelésű játékos alkotja a keretet, ami a későbbiekben biztosíthatja az osztályváltást.”

Horváth megindokolta a döntés okát.

Megtiszteltetés volt egy ilyen tradicionális klubnál vezetőedzőként dolgozni, de a leendő gyermekem miatt úgy döntöttem, hogy a családom közelében szeretnék lenni.

Horváth Rudolffal a Kaposvári Rákóczi a hatodik helyen zárta az őszi szezont. A tréner 62 mérkőzésen 30 győzelmet és 14 döntetlent jegyez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC