nb1.hu

NB II: ultimátumot adott a sereghajtó vezetősége

A Tatabánya játékában hatalmast változás kell, hogy beálljon.

Válságértekezletet tartott az Opus Tigáz Tatabánya tulajdonosi köre, olvasható a klub közösségi oldalán. A labdarúgó Merkantil Bank Liga újonca a Szeged elleni győzelemmel kezdte az NB II-es küzdelemsorozatot, majd két vereség után a Vasas otthonában elért sikert követően sorozatban öt mérkőzésen ismét vesztesen hagyta el a pályát a Bányász.

A kialakult helyzetre való tekintettel a TSC ügyvezetője és főszponzora szerdán személyes beszélgetésre hívta Dragóner Attila ügyvezetőt, valamint Gyürki Gergely vezetőedzőt.

A tulajdonos, valamint a főszponzor képviselői elmondták:

„Noha a csapat jól kezdte a bajnoki küzdelmeket, a közelmúltban elért eredmények elfogadhatatlanok, a tatabányai labdarúgás hagyományaival és tradícióival összeegyeztethetetlenek, hiszen minden eszköz rendelkezésre áll a sikeresebb szerepléshez.”

A vezetők kiemelték:

A következő hat fordulóban a csapatnak legalább kilenc bajnoki pontot kell szereznie, ellenkező esetben kénytelenek lesznek drasztikus változásokat eszközölni, elsősorban a szakmai stábban, illetve a játékosállományban egyaránt.

Ugyanez érvényes már abban az esetben is, amennyiben az Opus Tigáz Tatabánya csapata folytatja a mélyrepülést, és a következő két fordulóban vereséget szenved. Ebben az esetben a tulajdonosi kör kénytelen az azonnali változást meglépni. A felek tudomásul vették a visszajelzést, a döntést elfogadták.

A Tatabánya legközelebb október 20-án a Mezőkövesdet fogadja, majd egy hétre rá Csákváron vendégszerepel.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC