nb1.hu

NB II: Magyar válogatott középpályást igazolt a Szeged

Nagy NB I-es tapasztalattal rendelkezik. 

Az NB II-ben szereplő Szeged hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy leigazolta a háromszoros válogatott Márkvárt Dávidot. A 28 esztendős középpályással az előző szezon végén szerződést bontott a Vasas, így szabadon igazolható játékosként érkezett a jelenleg negyedik helyen álló együtteshez.

A felek 2+1 éves szerződést kötöttek.

“Az elmúlt időszak nem volt túl könnyű számomra, szeretném megköszönni a feleségemnek és a családomnak a támogatást, illetve a III. Kerület csapatának, hogy edzéslehetőséget biztosított, valamint Harmati Tamásnak, Czvitkovics Péternek és Máthé Botondnak, hogy segítették a felkészülésemet. Nagy tervekkel és ambíciókkal érkeztem Szegedre. Komoly céljaim vannak nekem is, csakúgy, mint a klubnak. Szeretnék tevékeny részese lenni annak, hogy elérjük a kitűzött célokat. Nyilván nagyon nehéz lesz, de úgy gondolom, hogy a keret alkalmas arra, hogy elérjük. Szerencsére sok játékost ismerek a csapatból, van olyan, aki már kétszer is a csapattársam volt, így biztosan nem lesz gond a beilleszkedéssel. A kezdetektől fogva nagyon befogadó a társaság, szerintem jó csapatot alkotunk majd együtt.” – nyilatkozta a klub oldalának Márkvárt Dávid.

Kora ellenére nagy NB I-es rutinnal rendelkezik Márkvárt, ugyanis eddigi karrierje során 224 NB I-es mérkőzésen lépett pályára. Korábban játszott a Vasas, a Diósgyőr, a Puskás Akadémia és a Pécs csapataiban. 

 

A Szeged a következő fordulóban a BVSC vendége lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC