nb1.hu

NB II: Korábbi játékosával dolgozhat együtt Szegeden Michael Boris

Az élvonalban is játszott már a szegediek új szerzeménye.

A másodosztályban szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia Biben Barnabással erősítette meg keretét. A 20 esztendős középpályás a Vasasnál kezdett futballozni, majd a Puskás Akadémián és az MTK Budapest utánpótlásában pallérozódott. Mindössze 16 évesen debütált a kék-fehérek NB I-es csapatában, amely színeiben összesen 12 élvonalbeli találkozón lépett pályára. Érdekesség, hogy pont mostani edzője, Michael Boris irányítása alatt mutatkozhatott be a fővárosiaknál.

Az MTK többször kölcsönadta, játszott a III. Kerületi TVE, a Szentlőrinc, valamint a Tiszakécske együtteseiben is. Összesen 51 NB II-es bajnokin 2 gólt szerzett és 3 asszisztot jegyzett. Biben tovább növelheti másodosztályú mérkőzéseinek számát Szegeden és örül, hogy ismét Borisszal dolgozhat együtt.

Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek Szegeden! Komoly ambíciókkal érkeztem, szeretnék élni a lehetőséggel és beverekedni magam a csapatba. Igyekszem gólokkal és gólpasszokkal hozzájárulni a sikerekhez. Örülök, hogy ismét Michael Borisszal dolgozhatok. Rendkívül tetszik a stadion, kiválóak a körülmények, minden adott az eredményes munkához

– nyilatkozta Biben Barnabás.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC