nb1.hu

NB II: A BVSC még mindig szenved, fordított a Gyirmót

Az NB II 9. fordulójának délutáni mérkőzésein nyert a Vasas, a Gyirmót és a Nyíregyháza.

A Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában két nagy múltú klub csapott össze délután, a BVSC-Zugló a nyitómérkőzés óta nem tudott nyerni, a Vasas FC pedig két vereséget követően maradt veretlen.

Először a hazaiak előtt adódott lehetőség a 7. percben: Mészáros remek szólója után Uram védett bravúrral. A 39. percben ismét a Vasas kapusának kellett hárítania, ezúttal Hidi lövése után. Egy perccel később egy kiváló vendég kontra végén Tóth Milán bombázott a hálóba, 0-1. Ez volt a fiatal támadó 5. gólja.

A második játékrész elején Szilágyi próbált egalizálni, de a fejesét Uram védte. Az 54. percben egy beívelés után még kifejelték a labdát a hazai védők, de Hidi M. Sándor közel 30 méterről megeresztett lövése a hálóban kötött ki, 0-2. A 65. percben Gergely megkapta a második sárga lapját, és az emberelőnyt a csereként beállt Sztojka majdnem kihasználta, a korosztályos válogatott középpályás lövése a 72. percben a kapufán csattant, majd tíz perccel később ziccerben lőtte a kapusba a labdát. Győzelmével a Vasas tapad a Nyíregyházára, a BVSC pedig egyre nagyobb bajban.

Az Ajka néhány perccel miután megszerezte a vezetést, emberhátrányba került, amit a Gyirmót azonnal ki is használt. A csereként beállt Madarász két perc alatt megfordította az állást és ezzel Csizmadia Csaba csapata megszerezte első győzelmét a bajnokságban. A Nyíregyháza Herjeczki duplájával magabiztosan nyert az MTE ellen és jelenleg az NB II tabellájának élén áll.

 

NB II, 9. forduló:
16:00  BVSC – Vasas  0-2
16:00  Gyirmót – Ajka  2-1
16:00  Nyíregyháza – Mosonmagyaróvár  2-0

18:00  Siófok – ETO FC Győr
18:00  Csákvár – Kazincbarcika
18:00  Haladás – Soroksár
18:00  Kozármisleny – Pécsi MFC
18:00  Tiszakécske – Szeged

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC