nb1.hu

NB I-es csapatok is elvihetnék a Kecskemét brazil-olasz légiósát

Annak ellenére, hogy érvényes szerződése van.

2021 telén Magyarországra érkezett Matheus Leoni, aki akkor a Kisvárdához igazolt. Azóta 94 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ezeken a találkozókon 6 gólt szerzett. Ez különösen figyelemre méltó teljesítmény, mivel legtöbbször a védelem bal oldalán kap bizonyítási lehetőséget. Leoni az egyik alapembere volt a 2022-ben második helyen végző Kisvárdának.

Leoni tavaly nyáron a Kecskemét játékosa lett, ahol szintén fontos láncszemmé vált. Szabó István csapatában 23 mérkőzésen játszott a brazil-olasz játékos. Ebből 14-szer kezdőként lépett pályára, 9 meccsen pedig csereként állt be.

A nagy munkabírású, csupaszív játékos szerződése jövő nyáron jár le a Kecskemétnél. A 32 éves játékos értékét a Transfermarkt 250 ezer euróra becsüli. Ez azért fontos információ, mert az NB1.hu értesülései szerint Leoni iránt van érdeklődés az élvonalbeli csapatok részéről. Honlapunk úgy tudja, hogy ha egy csapat szívesen látná soraiban, és Leoni elfogadná az ajánlatot, a lila-fehérek hajlandóak lennének felbontani a szerződését, hogy térítésmentesen válthasson klubot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC