nb1.hu

NB I: A VAR és a bombagólok voltak főszerepben Kecskeméten

Döntetlen a forduló nyitómeccsén.

Az NB I harmadik fordulójának nyitómérkőzését Kecskeméten játszották, ahol a Debrecen vendégszerepelt. A találkozó elején a Kecskemét nyitott aktívabban, mégis a Loki került előnybe a 19. percben, amikor Májer hibáját Domingues használta ki és hatalmas gólt lőtt (0-1).

A szünet előtt Nikitscher egyenlíthetett volna, ám a lövése Lagatorról előbb a kapufára pattant, majd az alapvonalon elhagyta a játékteret a labda. A másik oldalon Dzsudzsák szabadrúgása után Dreskovics fejelt közvetlen közelről, de Kersák bravúrral hárított. A ráadásban a debreceni kapu előtt volt kavarodás, a labda Vágó elé pattant, aki védhetetlenül bombázott Megyeri kapujába (1-1).

A fordulást követően felgyorsultak az események. Előbb Pálinkás lőtt kapufát, majd Ferenczi révén gólt szerzett a DVSC, ám szabálytalanság miatt a VAR elvette azt. Ferenczi az 57. percben ismét főszereplő volt, Májer megtaposásáért előbb sárgát kapott, majd a visszanézés után kiállította Csonka játékvezető. A folytatásban lehiggadtak a felek, kevés helyzet jellemezte a mérkőzés utolsó negyedét. A Kecskemét első idénybeli gólja egy pontot ért a Debrecen ellen.

OTP Bank Liga, 3. forduló
Kecskemét-Debrecen 1-1 (1-1)
Vezette: Csonka, Nézőszám: 3835 néző.
Gól: Vágó L. 45+2., illetve Domingues 19.
Sárga lap: Katona L., Szabó A., Vágó, illetve Szuhodovszki, Dzsudzsák
Kiállítás: Ferenczi 57.
Kecskemét: Kersák – Zeke, Katona L., Belényesi, Szabó A., Májer (Zsótér, 73.) – Kovács B. (Nagy K., 73.), Vágó, Nikitscher (Lukács, 93.) – Pálinkás, Meszhi (Helmich, a szünetben). Vezetőedző: Szabó István
DVSC: Megyeri – Sztojkovics, Dreskovics, Pellumbi, Ferenczi – Vajda (Szécsi, a szünetben), Dzsudzsák (Braga, 63.), Lagator, Szuhodovszki (Szűcs, a szünetben), Domingues (Shaghoyan, 90.) – Bárány (Silue, 75.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC