nb1.hu

Nagykőrösi gólzápor, gálázott a Kecskemét

Egy igazán barátságos mérkőzésen 17-0-ra nyert a KTE a Nagykőrös otthonában.

Ahogy tegnap megírtuk, Nagykőrösre látogatott az NB I-ben gyenge formát mutató Kecskemét, ahol a helyi, vármegyei negyedosztályú csapat ellen játszott felkészülési mérkőzést. A klub honlapján (kecskemetite.hu) írtak szerint közel 500 néző előtt hamar kijött a legmagasabb és a legalacsonyabb osztálybeli különbség. Kiss Bence négy, Artner Dávid és Kovács Kolos három-három találattal vette ki a részét a 17-0-ból, a mérkőzés igazán barátságos hangulatban telt, amit egy közösen elfogyasztott vacsora követett.

A két tréner, Szabó István és Márton Tibor nagyon régi ismerősök, korábban csapattársak voltak Kecskeméten.

Szabó István: „Örülök, hogy eljöttünk, hiszen fontos számunkra, hogy a közeli településeken is megmutassuk magunkat, ha arra adódik lehetőség és belefér a programunkba. Sokan kijöttek, látva a szurkolók reakcióit és szeretetét, megérte ezt a meccset megszervezni. Fontos az is, hogy komolyan vettük a játékot, hiszen ezzel tiszteljük meg ellenfelünket. Gyorsan és kombinatívan futballoztunk, sok gólt lőttünk.”

Márton Tibor: „Ez a meccs azért is volt fontos és örömteli számunkra, mert szerettük volna, hogy játékosaink megtapasztalhassák az igazi profizmust közelről is, egyben lássák azt, hogy hol tartunk mi. Viccesen mondhatom azt is, hogy látták azt, hogy hova szeretnénk, ha egyszer eljutnának. Nagyon nagy öröm számunkra, hogy nagyjából 150-160 gyermek futballozik nálunk, miattuk is fontos volt az, hogy itt volt egy NB I-es csapat, ez plusz motivációt adhat majd nekik. Le a kalappal a KTE előtt, köszönettel tartozunk a vezetőségnek, a játékosoknak, és persze Szabó István barátomnak is, hogy kívánságunkat teljesítették.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC