nb1.hu

Nagy visszatérők, újabb változás Újpesten

Visszatér a lelátóra a lilák legrégebbi ultracsoportja.

Az Ultra Viola Bulldogs az egyik újpesti szurkolói Facebook-oldalon jelentette be, hogy a tulajdonosváltás következményeként hosszú idő után a legrégibb újpesti ultracsoport tagjai visszatérnek a lelátóra és szerves részét fogják képezni az Újpest Ultras-nak. Íme, a szurkolói csoport közleménye:

„Visszatérünk!!! 2013-ban, sok vívódással a lelkünkben, elhagytuk a lelátót. Elhagytuk azt a helyet, ahol rengeteg élményt éltünk meg, ahol rengeteget szurkoltunk és „munkálkodtunk” szeretett Csapatunkért, Újpestért. Nehéz döntés volt, amely a mai napig sok beszélgetést, vitát és kérdést hordoz magában.

Tagjaink többsége azonban akkor úgy döntött, hogy nem szeretné jelenlétével támogatni R.D.-t, illetve a regisztrációs/névreszólós beléptetést. Mostanra R.D. eltávozott, és a jegyvásárlás sem névhez kötött az esetek túlnyomó többségében, így úgy döntöttünk, visszatérünk a lelátóra!

Sok idő eltelt azóta, mi sem fiatalodtunk, azonban a Klubunk iránti szeretetünk töretlen maradt. Visszatérésünk nem abban a szerepben, nem abban a létszámban és nem abban megjelenésben fog megtörténni, mint amikor „kijöttünk”. Tiszteletben tartjuk, hogy jelenleg milyen módon működik a Tábor, milyen drapik vannak a kerítésen, és hogy kik vezetik a lelátót. A ZTE ellen mi is ott leszünk a D-ben, bízva abban, hogy jelenlétünkkel és szurkolásunkkal újra erőt adhatunk ahhoz, hogy minél több sikert érjen el Csapatunk! UVB ’92”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC