nb1.hu

Nagy visszatérő az FTC-Telekomnál

Montenegrói válogatottat is igazoltak.

Az FTC hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolták a női labdarúgócsapatba Diószegi Fannit és a montenegrói válogatott Nadja Sztanovicsot.

A most 26 éves Diószegi Fanni három év után tért vissza a  Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő zöld-fehérekhez, korábban bajnoki címet (2019) és Magyar Kupa-győzelmeket (2018, 2019) is ünnepelhetett a klubbal. Az előző két idényt a Puskás Akadémia csapatánál töltötte, előtte pedig az MTK labdarúgója volt. Az elmúlt szezonban – a Magyar Kupa-döntő mellett – nyolc bajnoki gólig jutott felcsúti színekben.

„Nadja Sztanovics 1999 szeptember 10-én született Montenegróban. A lengyel női bajnokságban szereplő Czarni Sosnowiec együttesétől érkezett a Ferencvároshoz, amelynek színeiben már szerepelt a mieink ellen, 2021 nyarán ugyanis a lengyel csapat éppen egy csoportban szerepelt a Fradival a BL-selejtezőben, akkor a mieink 2-1-es győzelmet arattak” – áll az FTC közleményében.

Diószegi Fanni még a Puskás Akadémia játékosaként nyilatkozott 1az1-ben az NB1.hu-nak. Rögtön a beszélgetés elején szóba került a Ferencváros.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC