nb1.hu

Nagy Miklós: Nem tudásbeli, hanem mentális gondok vannak a Vasasnál

Nyilatkozott a keretből kitett labdarúgókról is.

Egyre kilátástalanabb a Vasas helyzete a bennmaradás szempontjából, de a matematikai esély még él, hogy jövőre is élvonalban álljon rajthoz az együttes. Az NB1.hu értesüléseit (miszerint a pletykák ellenére nem lesz edzőváltás a sereghajtónál) Nagy Miklós a Vasas sportigazgatója erősítette meg a Nemzeti Sporthíradóban.

A sportvezető a műsorban elárulta, egyrészt nem szerettek volna elhamarkodott döntést hozni, másrészt úgy érezték, a csapat gyenge teljesítményéért nem csak a szakember felelős egyszemélyben.   

 

„Az elmúlt mérkőzéseken, amikor hátrányba kerültünk, mindig jobb lett a játékunk. Ez azt mutatja, hogy nem tudásban van óriási különbség, hanem mentálisan vannak gondok” – mondta Nagy Miklós, aki szerint most korszakváltás van az öltözőn belül, és mindenképpen elő kellene lépnie egy vezérnek.

 

Az első csapat keretéből a közelmúltban három rutinos labdarúgó, Feczesin Róbert, Radó András és Márkvárt Dávid is kikerült, róluk Nagy Miklós elmondta, akár vissza is kerülhetnek majd az együttesbe, információ szerint egyelőre jól „beleálltak” a munkába a tartalékok között.

 

A Vasas idén még nem nyert mérkőzést a bajnokságban, legutóbbi három találkozóját elvesztette, hátránya nyolc pont a már bennmaradást érő tizedik helyen álló Újpesttel szemben, ugyanakkor a Magyar Kupában bejutott a négy közé, ahol majd a másodosztályú Budafokkal találkozik majd.

Arról, hogy miért nem voltak egyszerű helyzetben a döntés meghozata előtt a Vasas tulajdonosai, ebben a bejegyzésünkben értekeztünk.  Ebben az elemzésünkben arra is rávilágítottunk, hogy a Vasas tulajdonosi köre melyik utat választja a jövőt illetően…

Megosztás:
Kapcsolódó hírek