nb1.hu

Nagy csapás érte a PMFC-t, profi szerződést kapott a Vasas tehetsége

Kapus távozott a Kozármisleny csapatától.

PMFC

Hornyák Marcell csereként lépett pályára a Pécs-Gyirmót összecsapáson, amelynek a végeredménye 0-0 lett. A vasárnapi találkozó hajrájában megsérült a 29 esztendős pécsi játékos térde. Hornyák állapotáról a PMFC csapatorvosa így nyilatkozott a klubhonlapnak:

„Sajnos a sérülés mechanizmusából láthatóvá vált, hogy Hornyák Marcell sérülése komoly. Nem történt kirívó kontakt, a labdára irányuló párharc során rosszul érkezett le, melynek következtében a bal térdében elszakadt az elülső keresztszalag. A műtéti beavatkozás szinte biztos, az MRI-vizsgálat eredményétől függ, hogy egy, vagy két operáción kell átesnie. A keresztszalag pótlása, majd a gyógyulási időszak 8-10 hónapot vehet igénybe” – mondta dr. Papp Zsolt.

VASAS

A Vasas a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Barkóczi Barnabás profi szerződést kapott. A 16 esztendős tehetség jelenleg a Vasas második együttesének a tagja. Július 30-án a Szeged-Csanád II elleni összecsapáson debütált az NB III-ban.

KOZÁRMISLENY

Csenterics Adrián nyáron érkezett az MTK-tól a Kozármislenyhez a két klub között megkötött kooperációs szerződésnek köszönhetően. A 18 éves kapus pályafutásában most új fejezet kezdődik, mivel távozik Aczél Zoltán alakulatától.

„Sajnos a labdarúgás mindig kiszámíthatatlan, így olyankor is adódhatnak váratlan helyzetek, amikor amúgy inkább mosolyogni lenne okunk, hiszen jól szerepelünk a bajnokságban. Lékai Soma jelenleg kirobbanthatatlannak tűnik a kapunkból, emiatt Csenterics Adrián eddig többnyire a kispadra szorult. A fiatal kapus kapott egy olyan ajánlatot, amit mi felelősen biztosan nem ígérnénk meg senkinek, de ha megfordítjuk a helyzetet, érthető, ha klubja, az MTK és a játékos is úgy látja, hogy ez számára remek lehetőség a fejlődésre. Az egész klub nevében mondhatom, hogy Csenti személyében egy remek fiatalembert és egy nagyon tehetséges kapust ismertünk meg, őszintén a legjobbakat kívánjuk neki. Pótlásán már dolgozunk, a következő időszakban szeretnénk még egy kapussal erősíteni a keretünket”mondta a Kozármisleny klubigazgatója, Magyar Márk.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC