nb1.hu

Nagy Ádám is odaszúrt a játékvezetőnek, Nagy Zsolt szívesen kezdene

"Sajnos ilyen irányba megy el a bíráskodás."

A magyar válogatott második csoportmeccsén, szerdán 2-0-s vereséget szenvedett Stuttgartban a házigazda németektől, és két kör után pont nélkül áll a csoportban. A csütörtök délutáni sajtótájékoztatón Nagy Ádám és Nagy Zsolt is kiemelte: a németek elleni összecsapásra bátran lehet alapozni az utolsó csoportmérkőzés előtt, amelyen a győzelem reményében lép pályára a csapat.

Nagy Ádám töltötte a legtöbb időt magyar mezben a pályán Európa-bajnokságokon és még bízik a továbbjutásban.

„A tegnapi vereség ellenére nincs okunk a szégyenkezésre, hiszen amit lehetett, megtettünk a pályán, most inkább dühösek vagyunk a játékvezetésre, mert nagyban befolyásolta a végeredményt. Most az a feladat, hogy nyerjünk a skótok ellen, utána pedig reménykedhetünk, hogy a futball istenei megsegítenek bennünket, és két vereség ellenére továbbjuthatunk a csoportból. Nehéz helyzetben vagyunk, hiszen nem elég megverni a skótokat, de magunkkal szemben elvárás a vasárnapi meccs megnyerése.”

A Spezia 29 éves középpályása a sokat vitatott első gólról is elmondta a véleményét, de hozzátette, hogy el kell fogadni a játékvezetői döntéseket.

Érdemes Gündogan reakcióját nézni: ugyanúgy megállt egy pillanatra, mert érezte, hogy szabálytalankodott, ilyenkor automatikusan megáll az ember. Ha nem álltunk volna meg, akkor nagy valószínűséggel mi értünk volna a labdához előbb, így azért magunkat is okolhatjuk. Ettől függetlenül ekkora rendezvényen nem lehet ekkora hibát elkövetni.

„A játékvezető nem kezelte egyformán a játékosokat. Náluk egyes játékosoknak négy-öt Bajnokok Ligája-címe van, nekem pedig egy sincs, ezért rendkívül arrogáns módon küldött el a bíró. Sajnos ilyen irányba megy el a bíráskodás.”

Nagy Zsolt az első mérkőzésen nem lépett pályára, a németek ellen azonban csereként beállt a hajrára. A Puskás Akadémia játékosa az utolsó csoportmérkőzésen szeretne kezdőként bizonyítani.

„Tízmillió ember helyett egy dönt, aki összerakja a kezdő tizenegyet, ezt mindenkinek el kell fogadnia, így nekem is. Az edzéseken kell bizonyítanom, hogy ott a helyem, mindent meg is teszek ezért.”

A magyar válogatott vasárnap 21:00-kor lép pályára Skócia ellen az utolsó csoportmérkőzésen.

A magyar kapitány kifakadt a játékvezetőre, majd elárulta, mi hiányzott

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC